Paza si protectie

Monitorizare sisteme de alarma

International Private Security asigura prin dispecerat propriu, monitorizarea sistemelor de alarma antiefractie.

MONITORIZARE SISTEME DE ALARMA

Sistemele antiefractie asigura protectia bunurilor, valorilor si persoanelor, dar - pentru eficientizarea acestei protectii - se impune conectarea sistemelor antiefractie la un dispecerat de monitorizare. Astfel aveti garantia ca sistemul va functiona in permanenta, iar toate incidentele vor fi raportate in dispecerat. Diversele stari de alarmare transmise in dispecerat determina interventia in cel mai scurt timp la obiectiv, cu echipaj de interventie rapida. Dispeceratul este o structura functionala 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.


Conectarea la dispecerat mai prezinta un avantaj major: sistemele conectate vor putea avea parametrii de functionare monitorizati in permanenta, astfel orice defect survenit putand fi diagnosticat si remediat inainte ca sistemul de alarmare antiefractie sa devina inutilizabil.


Conectarile la dispecerat se pot face pe linii telefonice analogice, dar si pe circuite GSM sau internet. Recomandam conectarea GSM deoarece aceast tip de conectare prezinta avantajul timpilor de transfer foarte mici si independenta de cabluri: transmisia facandu-se GPRS/EDGE/3G.

PUNCTE DE LUCRU

International Private Security dispune de puncte de lucru in urmatoarele locatii:

PIATRA NEAMT

BICAZ

ROMAN

TARGU-NEAMT

SAVINESTI