Paza spatii comerciale

Servicii de paza spatii comerciale

International Private Security
asigura paza spatiilor comerciale impotriva sustragerilor de produse si sume de bani.

Paza cladiri de birouri

Servicii de paza cladiri de birouri

Paza cladirilor de birouri si a sediilor de firma comporta o serie de particularitati bine cunoscute si insusite si agentii nostrii.

Paza si protectie obiective industriale

Servicii de paza obiective industriale

Fabricile si depozitele industriale sunt recunoscute ca obiective cu un grad complex de securitate si care se confrunta cu amenintari atat din exterior cat si din interior.

Paza si protectie

Servicii de paza spatii rezidentiale

Agentii International Private Security vor asigura supravegherea si controlul cailor de acces in zonele rezidentiale. De asemenea se va asigura patrularea acestor cai de acces pentru preintampinarea accesului neautorizat.

Paza si protectie

Servicii de paza evenimente speciale

International Private Security asigura prin agenti specializati, logistica si echipament adecvat paza evenimentelor speciale: concerte, manifestari sportive, activitati cluburi. Astfel veti avea garantia desfasurarii evenimentului in conditii de securitate maxima, scazand considerabil riscul de altercatii si alte evenimente neplacute.

SERVICII DE PAZA SI PROTECTIE

Paza obiectivelor, fie ele civile sau industriale reprezinta un obiectiv major pentru compania noastra. Astfel spatiile comerciale prezinta ca particularitati lucrul cu sume mari de bani, o diversitate de produse tentante pentru infractori, traficul mare de persoane si nu in ultimul rand posibilitatea izbucnirii de altercatii intre personal si client. Aceste elemente necesita luarea unor masuri complexe pentru asigurarea securitatii si a prevenirii furturilor.


Cladirile de birouri necesita implementarea unui set strict de reguli de acces, atat a personalului, cat si a vizitatorilor. Se va evidentia fiecare accesare si iesire din obiectiv, dar se vor asigura si servicii conexe: supravegherea spatiilor utilitare, a parcarilor, supravegherea sistemelor video si de stingere a incendiilor, si nu in ultimul rand se vor asigura si o serie de activitati administrative: relatii vizitatori, receptie corespondenta.


Obiectivele industriale sunt cele care au un grad ridicat de risc. Specialistii in securitate International Private Security, beneficiind de o experienta ampla in acest domeniu, vor realiza Planul de Paza cu scopul de a localiza zonele vulnerabile. Aceste zone, odata identificate, vor fi evaluate si dotate cu personal sau sisteme tehnice pentru descurajarea eventualelor evenimente neplacute care pot interveni: furturi, vandalizari. Obiectivele industriale vor avea elaborate si implementate proceduri stricte de control-acces persoane si auto si un program regulat de verificare a dispozitivelor de paza.


Pentru spatiile rezidentiale agentii International Private Security vor asigura monitorizarea si controlul cailor de acces pentru preintampinarea accesului neautorizat, dar si pentru descurajarea tentativelor de intruziune in vederea furturilor din locuinte. Se va asigura si patrularea strazilor din zona rezidentiala pentru monitorizarea eventualelor intruziuni neautorizate.


In cadrul organizarii si desfasurarii de evenimente speciale: concerte, meciuri, activitati de club, pot interveni evenimente care si-ar pune o amprenta negativa asupra desfasurarii respectivului eveniment. International Private Security - prin agentii sai specializati, antrenati si echipati adecvat fiecarei situatii - va asigura o buna desfasurare, impiedicand producerea de altercatii, busculade si acces neautorizat in zona de desfasurare a evenimentului.

PUNCTE DE LUCRU

International Private Security dispune de puncte de lucru in urmatoarele locatii:

PIATRA NEAMT

BICAZ

ROMAN

TARGU-NEAMT

SAVINESTI

International Private Security