Sisteme de alarma antiefractie

Sisteme de alarma

Centrala de alarma primeste si analizeaza semnalele transmise de senzori, contacte magnetice, conectati la aceasta. International Private Security instaleaza o gama diversificata de centrale de alarma performante ale recunoscutilor producatori: Paradox, DCS, Bentel. De asemenea se poate instala orice alt tip de centrala de alarma antiefractie.

Sisteme de alarma antiefractie

Sisteme de alarma

Tastatura este echipamentul pentru comanda sistemului de alarma prin armarea/dezarmarea sa. Aceste pot fi de diverse tipuri: LCD, LED, iar preturile lor sunt extrem de accesibile.

Sisteme de alarma antiefractie

Sisteme de alarma

Detectori de miscare sunt folositi pentru detectia la patrunderea in perimetrul supravegheat de catre sistemul de alarma. Detectorii pot fi de interior sau de exterior, cu imunitate la animale, avand posibilitatea reglarii sensibilitatii detectiei. Acestia pot fi de tip PIR(infrared), ultrasunete sau microunde.

Sisteme de alarma antiefractie

Sisteme de alarma

Comunicator transmite catre dispecerat de monitorizare datele furnizate de centrala de alarma. La detectarea unei alarme de catre centrala de efractie evenimentul este transmis fie catre dispecerat, fie catre un utilizator. Comunicatoarele pot fi conectate pe linie telefonica fixa, mobila, GPRS sau IP internet.

Sisteme de alarma antiefractie

Sisteme de alarma

Sirenele sunt dispozitive de semnalizare acustico-optice. Ele au autonomie datorita acumulatorilor integrati si sunt declansate in caz de efractie.Sirenele aflate in portofoliul nostru sunt sirene acustice, optice sau opto-acustice si cu un design deosebit.

INSTALARE SISTEME DE ALARMA

Sistemele antiefractie sunt sisteme cu rol de protejare valorilor, bunurilor si nu in ultimul rand a persoanelor aflate intr-un spatiu delimitat. Scopul sistemelor antiefractie este de protectie, dar acestea au si un efect puternic de descurajare a infractorilor prin semnalizarile acustico-optice, dar - mai ales - prin comunicarea efractiei catre un dispeceratul International Private Security. Astfel echipajele de interventie rapida pot ajunge in cel mai scurt timp la obiectiv.


Aceste sisteme de alarma pot oferi protectie in interior, dar si in exterior. Protectia perimetrala de exterior va conduce la detectia intrusilor inainte ca acestia sa patrunda intr-un spatiu anume.


Aplicabilitatea sistemelor de alarma antiefractie este foarte vasta. Aceste sisteme se adreseaza tuturor locatiilor unde se doreste protejarea persoanelor sau bunurilor aflate in interiorul acestora ca de exemplu: spatii comerciale, institutii financiar – bancare, hale de productie, hoteluri, spatii de birouri, institutii de interes public si a spatiilor rezidentiale ca apartamente de bloc, ansambluri de vile, cabane,case de vacanta.

PUNCTE DE LUCRU

International Private Security dispune de puncte de lucru in urmatoarele locatii:

PIATRA NEAMT

BICAZ

ROMAN

TARGU-NEAMT

SAVINESTI